Reparatie

Scooter reparatie

Uw tweewieler laten repareren?

Wil je jouw scooter laten repareren? Uiteraard kun je hiervoor terecht bij Bromfietscentrum Leiderdorp! Wij maken gebruik van een professionele werkplaats, met gediplomeerde monteurs. Hierdoor ben je verzekerd van een zorgvuldige, kwalitatieve reparatie en zal jouw scooter weer rijden als nooit tevoren!

Welke merken repareren wij?

Bromfietscentrum Leiderdorp repareert in principe alle merken brandstof scooters. Hieronder vallen ook de Chinese merken. Van de elektrische scooters repareren wij alleen de merken die we zelf ook verkopen.

Gratis vervangend vervoer

Bromfietscentrum Leiderdorp biedt bij scooter reparatie, indien gewenst, gratis vervangend vervoer aan in de vorm van een leenscooter of leenfiets. U kunt dit aangeven bij het plannen van de reparatie afspraak.

Ophaalservice

Indien het niet mogelijk is om de scooter zelf bij ons te komen brengen kunnen wij deze ook komen ophalen. Maak hiervoor een afspraak met een van onze medewerkers.

Contact

Zit je toch nog met wat vragen over de reparatie van jouw scooter of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Reparatie-poppetje-2