Over Ons

Over Bromfietscentrum Leiderdorp

Bromfietscentrum Leiderdorp is dé plek voor het in- en verkopen van zowel nieuwe als gebruikte scooters. Wat ooit begonnen is als een old fashioned brommer- en scooterzaak in het centrum van Leiden, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerespecteerde organisatie. Bij ons is het leveren van goede kwaliteit en service naar de klant erg belangrijk.

In 2009 vanuit Leiden verhuisd naar de Draadbaan 9-11 te Leiderdorp, vindt u bij ons een zeer uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte (elektrische) scooters. Met ruim 30 jaar ervaring binnen ons gediplomeerde en enthousiaste team is uw scooter ook voor reparatie vanzelfsprekend in goede handen. Tevens kunt u in de winkel terecht voor scooter- en brommer onderdelen, reparaties, inkoop of inruil van uw oude scooter of snorfiets.

Bromfietscentrum Leiderdorp is dé plek voor het kopen van zowel nieuwe als gebruikte scooters.

Ecooter

Waar wij voorheen alleen werkten met gemotoriseerde voertuigen, hebben wij ons vanaf de start als een van de eerste scooterwinkels gespecialiseerd in de elektrische scooters van het merk Ecooter. Op onze website en in onze winkel vind je de nieuwste modellen van deze nieuwe chinese scooter fabrikant die, net als Tesla bij de auto’s, zeer vooruitstrevend is in techniek en betaalbare kwaliteit betreffende elektrisch vervoer. In ons Ecooter Excellence scooter centrum in Leiderdorp en op onze website vind je de nieuwste Ecooter modellen, demo’s, gebruikte Ecooters en kun je vanzelfsprekend terecht voor alle andere zaken die komen kijken bij het kopen of onderhouden van een Ecooter.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u gewoon eens nader kennismaken? Bekijk onze website, neem contact op of kom gerust een keer vrijblijvend langs.

U bent van harte welkom!

BOVAG lid
Bovag
RDW erkend
RDW
Excellence Center
Ecooter Excellence3
Aangesloten bij
Anwb-Unigarant
Partner van
Scooterflex