Niu UQi GT elektrische scooter

Niu UQi GT elektrische scooter

2998.00

Categorieën: , , , ,

2998,00

Op voorraad

Categorieën: , , , ,
Lease aanvraag

Beschrijving

Niu UQi GT

Een comfortabele rijervaring met ergonomie centraal in het ontwerp. Dit past bij de nieuwe Niu UQi GT. Het voertuig is ontworpen om ervoor te zorgen dat het lichaam zich tijdens het rijden te allen tijde in een ontspannen en natuurlijke staat bevindt.

Het Niu UQi GT’s 360° verlichtingssysteem bevat automatische lichtgevoelige koplampen, dag-rijverlichting, 270° achterlichten en knipperlichten die automatisch uit gaan. Met de 14″ wielen kun je elk type wegdek trotseren en is er gelijktijdig een betere grip en rijervaring. De verhoogde bodemvrijheid zorgt ervoor dat de Niu UQi GT met gemak een verscheidenheid aan wegomstandigheden aan kan.

Het intelligente LCD dashboard en gebruiksvriendelijke bedieningselementen maken de Niu UQi GT ideaal voor je dagelijks woon-werkverkeer.

De Niu app: verbonden met jouw scooter

De Niu app biedt real-time inzicht in de status van jouw Niu scooter. Nadat je de Niu app geïnstalleerd hebt, kun je op elk moment de status van je voertuig controleren. Behalve een antidiefstal waarschuwing en gereden ritten registratie vindt je in de app ook wat de levensduur van de accu nog is, de gebruikershandleiding van de scooter en waar de dichtstbijzijnde Niu scooter dealer zich bevindt. En door de ingebouwde GPS in de scooter kun je jouw scooter op elk moment terugvinden.

De app is beschikbaar voor IOS en Android. Meer informatie over het gebruik of het downloaden van de app vindt u hier

De krachtige elektromotor van Bosch

De kern van de Niu UQi GT bestaat uit een 1200W achterwiel motor, ontwikkeld door BOSCH. En omdat de elektromotor onderhoudsvrij is heeft u er ook geen omkijken naar!

Het NIU Field Oriented Control systeem zorgt voor een geoptimaliseerd energieverbruik. Met deze samenvoeging van technologie en hardware is een perfecte balans tussen prestaties en energieverbruik bereikt. De FOC bewaakt, in real-time, de algemene elektriciteitsbehoefte van het systeem zodat de BOSCH motor een topprestatie levert en tegelijkertijd de beschikbare energie efficiënt gebruikt.

In een poging om de totale prestaties te verbeteren optimaliseren het Elektrisch Remsysteem (EBS) en FOC de besparing en de afgifte van vermogen. Tijdens het remmen wordt energie opgewekt en herwonnen en tijdens het accelereren wordt afgifte van vermogen begrenst.
Niu is er in geslaagd om de remafstand tot 60% te verminderen en 6% van de accucapaciteit terug te brengen naar het systeem door middel van dit intelligente remsysteem.

Uitneembare lithium-ion accu

De bijgeleverde lithium-ion accu van het merk Panasonic kunt u eenvoudig uit de Niu UQi GT halen en met de los bijgeleverde acculader opladen waar u maar wilt, gewoon via het normale stopcontact. Nog een van de voordelen van deze gebruiksvriendelijke elektrische scooter! Daarnaast laadt de accu erg snel op: binnen 6 uur is deze in zijn geheel opgeladen.

Een lithium-ion accu is anders dan een normale accu en heeft vele voordelen. Een van deze voordelen is dat de lithium-ion accu van de Niu UQi GT volledig onderhoudsvrij is. Daarnaast is de levensduur van de accu langer en kunt u de accu langer gebruiken tijdens uw rit op de Niu UQi GT. Een volledige opgeladen accu van de Niu UQi GT geeft u 60 tot 80 kilometer rijplezier!

De Niu UQi GT kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Niu UQi GT? Bij Niu Premium – Superior dealer Bromfietscentrum Leiderdorp bent u aan het juiste adres! Bestel direct via de webshop of kom langs in ons mooie scooter centrum in Leiderdorp om een proefritje te maken! Wij verwelkomen u graag.

De Niu UQi GT is alleen leverbaar in 45km uitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Elektrisch

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Niu