Niu UQi elektrische scooter

1899.00

Categorieën: , , , ,

1899,00

Op voorraad

Categorieën: , , , ,
Lease aanvraag

Beschrijving

Niu UQi

De Niu UQi is een zeer compacte elektrische scooter met een modern uiterlijk en geavanceerde technologie. De Niu UQi is uitgerust met LED voor- en achterlicht. Het stalen ‘naked frame’ heeft niet alleen een esthetische functie maar maakt deze leuke elektrische scooter tevens uiterst wendbaar en licht. Ideaal dus voor gebruik in de stad of op de camping.

De Niu app: verbonden met jouw scooter

De Niu app biedt real-time inzicht in de status van jouw Niu scooter. Nadat je de Niu app geïnstalleerd hebt, kun je op elk moment de status van je voertuig controleren. Behalve een antidiefstal waarschuwing en gereden ritten registratie vindt je in de app ook wat de levensduur van de accu nog is, de gebruikershandleiding van de scooter en waar de dichtstbijzijnde Niu scooter dealer zich bevindt. En door de ingebouwde GPS in de scooter kun je jouw scooter op elk moment terugvinden.

De app is beschikbaar voor IOS en Android. Meer informatie over het gebruik of het downloaden van de app vindt u hier

De krachtige elektromotor van Bosch

De kern van de Niu UQi bestaat uit een 800W achterwiel motor, ontwikkeld door BOSCH. En omdat de elektromotor onderhoudsvrij is heeft u er ook geen omkijken naar!

Het NIU Field Oriented Control systeem zorgt voor een geoptimaliseerd energieverbruik. Met deze samenvoeging van technologie en hardware is een perfecte balans tussen prestaties en energieverbruik bereikt. De FOC bewaakt, in real-time, de algemene elektriciteitsbehoefte van het systeem zodat de BOSCH motor een topprestatie levert en tegelijkertijd de beschikbare energie efficiënt gebruikt.

In een poging om de totale prestaties te verbeteren optimaliseren het Elektrisch Remsysteem (EBS) en FOC de besparing en de afgifte van vermogen. Tijdens het remmen wordt energie opgewekt en herwonnen en tijdens het accelereren wordt afgifte van vermogen begrenst.
Niu is er in geslaagd om de remafstand tot 60% te verminderen en 6% van de accucapaciteit terug te brengen naar het systeem door middel van dit intelligente remsysteem.

Uitneembare lithium-ion accu

De bijgeleverde lithium-ion accu van het merk Panasonic kunt u indien gewenst eenvoudig uit de Niu UQi halen en met de los bijgeleverde acculader opladen waar u maar wilt, gewoon via het normale stopcontact. Nog een van de voordelen van deze gebruiksvriendelijke elektrische scooter! Daarnaast laadt de accu erg snel op: binnen 6 uur is deze in zijn geheel opgeladen.

Een lithium-ion accu is anders dan een normale accu en heeft vele voordelen. Een van deze voordelen is dat de lithium-ion accu van de Niu UQi  volledig onderhoudsvrij is. Daarnaast is de levensduur van de accu langer en kunt u de accu langer gebruiken tijdens uw rit op de Niu UQi. Een volledige opgeladen accu van de Niu UQi geeft u 30 tot 40 kilometer rijplezier!

De Niu UQi kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Niu UQi? Bij Niu Premium – Superior dealer Bromfietscentrum Leiderdorp bent u aan het juiste adres! Bestel direct via de webshop of kom langs in ons mooie scooter centrum in Leiderdorp om een proefritje te maken! Wij verwelkomen u graag.

De Niu UQi is leverbaar in 25km en 45km uitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Elektrisch

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Niu