Niu NQi Lite elektrische scooter

Niu NQi Lite elektrische scooter

2498.00

Categorieën: , , , ,

2498,00

Op voorraad

Categorieën: , , , ,
Lease aanvraag

Beschrijving

Niu NQi series: de verschillen

De Niu NQi series wordt in verschillende uitvoeringen geleverd. De Lite (standard) en Sport (extended) uitvoering is nagenoeg identiek. Tussen deze modellen is alleen de accu verschillend. De GTS uitvoering heeft ten opzichte van de Lite en Sport uitvoering een veel sterkere motor, 14 inch wielen en is standaard voorzien van twee accu’s. De GTS uitvoering is ook leverbaar als motorscooter.

Niu NQi serie

Maak kennis met de Niu NQi: misschien wel de meest bekende elektrische scooter in de huidige elektrische scootermarkt. Houdt u van een scooter met een modern en een futuristisch design, die binnen enkele seconden op zijn topsnelheid zit? Dan is de Niu NQi perfect voor u! Met dank aan zijn kenmerkende ronde koplamp en aerodynamische vormgeving is het een eyecatcher op de weg. Ziet u uzelf op de Niu NQi rijden en wilt u meer informatie? Lees dan gerust verder.

Topmodel uit de lijn van Niu: Niu NQi

De Niu NQi is het vlaggenschip van alle modellen die Niu uitbrengt. Zoals u misschien al heeft gezien, bestaan ook de iets kleinere Niu MQi en UQi. De Niu NQi is niet alleen leverbaar als snor- en bromscooter maar ook als motorscooter. Onder het zadel is voldoende ruimte om een regenpak en slot in op te bergen. of u gebruikt deze ruimte om een extra aangeschafte accu in te plaatsen. Hiermee verdubbelt u de actieradius van uw Niu NQi scooter als daar behoefte aan is.

De Niu app: verbonden met jouw scooter

De Niu app biedt real-time inzicht in de status van jouw Niu scooter. Nadat je de Niu app geïnstalleerd hebt, kun je op elk moment de status van je voertuig controleren. Behalve een antidiefstal waarschuwing en gereden ritten registratie vindt je in de app ook wat de levensduur van de accu nog is, de gebruikershandleiding van de scooter en waar de dichtstbijzijnde Niu scooter dealer zich bevindt. En door de ingebouwde GPS in de scooter kun je jouw scooter op elk moment terugvinden.

De app is beschikbaar voor IOS en Android. Meer informatie over het gebruik of het downloaden van de app vindt u hier

De krachtige elektromotor van Bosch

De kern van de Niu NQi Lite bestaat uit een 1500W achterwiel motor, ontwikkeld door BOSCH. En omdat de elektromotor onderhoudsvrij is heeft u er ook geen omkijken naar!

Het NIU Field Oriented Control systeem zorgt voor een geoptimaliseerd energieverbruik. Met deze samenvoeging van technologie en hardware is een perfecte balans tussen prestaties en energieverbruik bereikt. De FOC bewaakt, in real-time, de algemene elektriciteitsbehoefte van het systeem zodat de BOSCH motor een topprestatie levert en tegelijkertijd de beschikbare energie efficiënt gebruikt.

In een poging om de totale prestaties te verbeteren optimaliseren het Elektrisch Remsysteem (EBS) en FOC de besparing en de afgifte van vermogen. Tijdens het remmen wordt energie opgewekt en herwonnen en tijdens het accelereren wordt afgifte van vermogen begrenst.
Niu is er in geslaagd om de remafstand tot 60% te verminderen en 6% van de accucapaciteit terug te brengen naar het systeem door middel van dit intelligente remsysteem.

Uitneembare lithium-ion accu

De bijgeleverde lithium-ion accu van het merk Niu energy kunt u indien gewenst eenvoudig uit de Niu NQi Lite halen en met de los bijgeleverde acculader opladen waar u maar wilt, gewoon via het normale stopcontact. Nog een van de voordelen van deze gebruiksvriendelijke elektrische scooter! Daarnaast laadt de accu erg snel op: binnen 6 uur is deze in zijn geheel opgeladen.

Een lithium-ion accu is anders dan een normale accu en heeft vele voordelen. Een van deze voordelen is dat de lithium-ion accu van de Niu NQi volledig onderhoudsvrij is. Daarnaast is de levensduur van de accu langer en kunt u de accu langer gebruiken tijdens uw rit op de Niu NQi. Een volledige opgeladen accu van de Niu NQi Lite geeft u 40 tot 60 kilometer rijplezier!

De Niu NQi Lite kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Niu NQi Lite? Bij Niu Premium – Superior dealer Bromfietscentrum Leiderdorp bent u aan het juiste adres! Bestel direct via de webshop of kom langs in ons mooie scooter centrum in Leiderdorp om een proefritje te maken! Wij verwelkomen u graag.

De Niu NQi Lite is leverbaar in 25km en 45km uitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Elektrisch

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Niu