Niu MQi GT elektrische scooter

Niu MQi GT elektrische scooter

3998.00

Categorieën: , , ,

3998,00

Op voorraad

Categorieën: , , ,
Lease aanvraag

Beschrijving

Niu MQi series: de verschillen

De Niu MQi series wordt in verschillende uitvoeringen geleverd. De Lite (standard) en Sport (extended) uitvoering is nagenoeg identiek. Tussen deze modellen is alleen de accu verschillend. De GT uitvoering heeft ten opzichte van de Lite en Sport uitvoering een veel sterkere motor, grotere wielen en is standaard voorzien van twee accu’s.

Niu MQi GT

Door een robuust en groter frame geeft de Niu MQi GT je het ultieme vertrouwen tijdens het rijden op de weg. De twee krachtige 4e generatie Niu Energy lithium-ion batterij en BOSCH-motor maken van de Niu MQi GT een scooter om rekening mee te houden.

Met de 14″ wielen kun je elk type wegdek trotseren en is er gelijktijdig een betere grip en rijervaring. De verhoogde bodemvrijheid zorgt ervoor dat de Niu MQi GT met gemak een verscheidenheid aan wegomstandigheden aan kan, terwijl de optionele stalen framebeugels de scooter nog eens extra beschermen.

De Niu MQi GT is uitgerust met LED voor- en achterlicht en dankzij het nieuwe 360° verlichtingssysteem aan de zijkant bent u extra goed zichtbaar voor het overige verkeer. Het intelligente LCD dashboard en gebruiksvriendelijke bedieningselementen maken de Niu MQi GT ideaal voor je dagelijks woon-werkverkeer.

De Niu app: verbonden met jouw scooter

De Niu app biedt real-time inzicht in de status van jouw Niu scooter. Nadat je de Niu app geïnstalleerd hebt, kun je op elk moment de status van je voertuig controleren. Behalve een antidiefstal waarschuwing en gereden ritten registratie vindt je in de app ook wat de levensduur van de accu nog is, de gebruikershandleiding van de scooter en waar de dichtstbijzijnde Niu scooter dealer zich bevindt. En door de ingebouwde GPS in de scooter kun je jouw scooter op elk moment terugvinden.

De app is beschikbaar voor IOS en Android. Meer informatie over het gebruik of het downloaden van de app vindt u hier

Krachtige elektromotor van Bosch

De kern van de Niu MQi GT bestaat uit een 3000W achterwiel motor, ontwikkeld door BOSCH. En omdat de elektromotor onderhoudsvrij is heeft u er ook geen omkijken naar!

Het NIU Field Oriented Control systeem zorgt voor een geoptimaliseerd energieverbruik. Met deze samenvoeging van technologie en hardware is een perfecte balans tussen prestaties en energieverbruik bereikt. De FOC bewaakt, in real-time, de algemene elektriciteitsbehoefte van het systeem zodat de BOSCH motor een topprestatie levert en tegelijkertijd de beschikbare energie efficiënt gebruikt.

In een poging om de totale prestaties te verbeteren optimaliseren het Elektrisch Remsysteem (EBS) en FOC de besparing en de afgifte van vermogen. Tijdens het remmen wordt energie opgewekt en herwonnen en tijdens het accelereren wordt afgifte van vermogen begrenst.
Niu is er in geslaagd om de remafstand tot 60% te verminderen en 6% van de accucapaciteit terug te brengen naar het systeem door middel van dit intelligente remsysteem.

Uitneembare lithium-ion accu

De twee bijgeleverde lithium-ion accu’s van het merk Niu Energy kunt u indien gewenst eenvoudig uit de Niu MQi GT halen en met de los bijgeleverde acculader opladen waar u maar wilt, gewoon via het normale stopcontact. Nog een van de voordelen van deze gebruiksvriendelijke elektrische scooter! Daarnaast laadt de accu erg snel op: binnen 6 uur is deze in zijn geheel opgeladen.

Een lithium-ion accu is anders dan een normale accu en heeft vele voordelen. Een van deze voordelen is dat de lithium-ion accu van de Niu MQi GT volledig onderhoudsvrij is. Daarnaast is de levensduur van de accu langer en kunt u de accu langer gebruiken tijdens uw rit op de Niu MQi GT. Twee volledig opgeladen accu’s van de Niu MQi GT geeft u 70 tot 90 kilometer rijplezier!

De Niu MQi GT kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Niu MQi GT? Bij Niu Premium – Superior dealer Bromfietscentrum Leiderdorp bent u aan het juiste adres! Bestel direct via de webshop of kom langs in ons mooie scooter centrum in Leiderdorp om een proefritje te maken! Wij verwelkomen u graag.

De Niu MQi GT is alleen leverbaar in 45km uitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Elektrisch

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Niu