De NIU elektrische scooters zijn niet alleen gemaakt voor in de stad, maar ook voor langere afstanden. Er zijn diverse model lijnen NIU scooters zoals de MQi, NQi en de UQi. Binnen deze modellen zijn vaak meerdere uitvoeringen leverbaar zoals bijvoorbeeld de MQi GT of de NQi Lite.

NIU modellen

Zoals gezegd zijn de NIU scooters verdeeld in drie hoofdmodellen. Wij vertellen u iets meer over deze modellen zodat u een beter beeld hiervan krijgt.

NIU MQi elektrische scooters

De MQi modellen zijn de kleinste elektrische scooters van NIU. Ze hebben verschillende design awards gewonnen en het is dan ook een knappe scooter om te zien. De standaard NIU MQi zoals de MQi+ Lite en de MQi+ Sport  is helaas niet zo heel groot en daarom minder geschikt om er met twee personen op te rijden. Maar gelukkig is daar nog de MQi GT die wel een stuk groter is.

NIU NQi modellen

De elektrische scooter modellen uit de NIU NQi serie zijn de meest verkochte modellen van NIU. Sinds de modelveranderingen in 2021 is deze ook beter geschikt voor langere personen. Bij Bromfietscentrum hebben we uit de NIU NQi lijn de volgende modellen: NQi GTS (ook als motorscooter), NQi Lite en NQi Sport.

NIU UQi GT

Deze degelijke NIU scooter doet een beetje denken aan de ‘ouderwetse’ brommers zoals de Tomos, maar dan voorzien van de nieuwste technieken en aangedreven door een moderne BOSCH elektromotor. Bij ons vindt u de UQi GT. De kleine UQi is helaas komen te vervallen. Het prima alternatief hiervoor van een ander merk is de AGM Goccia.

NIU elektrische scooter kopen

Wilt u een NIU elektrische scooter kopen of er liever eerst eens mee kennismaken? Kom dan langs bij ons scootercentrum in Leiderdorp of bestel uw nieuwe scooter direct online.

Toont alle 7 resultaten