De NIU elektrische scooters zijn echt gemaakt voor snelheid, maar ook voor lange afstanden. Er zijn eigenlijk 3 modellen scooters waaronder de scooters vallen. Dit zijn de MQi, NQi en de UQi modellen. Elk van deze modellen heeft diverse soorten zoals de MQi GT of de NQi Lite.

NIU modellen

Zoals gezegd zijn de NIU scooters verdeeld in drie hoofdmodellen. Wij vertellen u iets meer over deze modellen zodat u een beter beeld hiervan krijgt.

NIU MQi elektrische scooters

De MQI modellen zijn de mooiste elektrische scooters van NIU. Ze hebben verschillende design awards gewonnen en het is dan ook een fijne scooter om te zien. De standaard MQi is helaas niet zo heel groot en daarom is het niet voor iedereen mogelijk om met twee personen er op te rijden. Maar gelukkig zijn daar de MQi+ modellen zoals de MQi+ Lite en de MQi+ Sport.

NIU NQi modellen

De elektrische scooter modellen uit de NIU NQi zijn de meest verkochte modellen van NIU. Sinds de modelveranderingen in 2021 is deze ook geschikt voor langere personen. Bij Bromfietscentrum hebben we uit de NQi lijn de volgende modellen: NQi GTS (motorscooter), NQi Lite, NQi Pro en NQi Sport.

NIU UQi

Dit zijn de kleinste modellen NIU scooters. Ze doen een beetje denken aan de ‘ouderwetse’ brommers zoals de Tomos, maar dan voorzien van de nieuwste technieken en aangedreven met een elektrische motor. Bij ons vindt u de NIU UQi en de NIU UQi GT.

NIU elektrische scooter kopen

Wilt u een NIU elektrische scooter kopen of een proefrit maken? Kom dan langs bij ons scootercentrum in Leiderdorp of bestel uw nieuwe scooter direct online.

Toont alle 9 resultaten