Kymco New People S

Kymco New People S

3298.00

Categorieën: , , , ,

3298,00

Op voorraad

Categorieën: , , , ,
Lease aanvraag

Beschrijving

Kymco New People S: zeer chique en compleet

Een nieuwe charmante en elegante vertoning. Met zijn statige voorkomen en moderne uiterlijk laat de Kymco New People S menig hoofd draaien. De Kymco People S is niet voor niets al jaren een zeer geliefde scooter!

De Kymco New People S heeft met zijn voortreffelijke lederlook buddyseat en full LED verlichting een zeer exclusieve uitstraling, waardoor de scooter aan de hoge eisen van menig berijder voldoet.

High rigidity frame ontwerp: Het nieuw ontworpen frame zorgt voor een extreem stijf frame met meer stabiliteit, controle en comfort. Hierdoor krijgt u als rijder een hoge mate van vertrouwen tijdens het rijden en manoeuvreren bij uw wenselijk snelheid.

Zeer complete uitvoering

Net als de Kymco New Like wordt ook de Kymco New People S uitgerust met de nieuwe zuinige EURO5 motor. De benzinetank zit centraal geplaatst onder de treeplank. Dit zorgt voor een verhoging van de stabiliteit door de goede gewichtsverdeling. In combinatie met een relatief korte wielbasis is de scooter ook nog eens uiterst wendbaar in de stad.

Verder zal de Kymco New People S uitgerust zijn met vernieuwde voor- en achter LED-licht, handschoenenkastje, USB-aansluiting, aluminium velgen en voor schijfremmen. Tevens is het mogelijk om de achter vering aan te passen in 3 verschillende standen.

De Kymco New People S kopen?

Geïnteresseerd geraakt in deze volwassen scooter? Bestel hem dan direct in onze webshop of kom kijken in ons mooie scooter centrum in Leiderdorp en laat u overtuigen! Wij verwelkomen u graag.

De Kymco New People S is leverbaar in 25km en 45km uitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Benzine

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Kymco