Kymco New Like

Kymco New Like

2898

Categorieën: , , , ,

2898,00

Op voorraad

Categorieën: , , , ,
Lease aanvraag

Beschrijving

Kymco New Like: mooie en zuinige scooter

De elegante Kymco New Like heeft een schitterend uiterlijk vol prachtige accenten en een comfortabel lederlook zadel wat een unieke luxueuze beleving geeft aan al uw scooter ritjes.

De perfecte integratie van retro, elegantie en luxe zorgt voor een prachtige mix van klassiek en modern. En met de nieuw ontworpen EURO5 injectie motor is de Kymco New Like ook nog eens super stil en lekker zuinig.

Technisch hoogstaand

De speciaal ontworpen horizontale motorsteun zorgt voor het voorwaarts stuwen van het motorvermogen. Dit resulteert in het niet omhoog komen tijdens acceleratie en daarbij ook dat de stabiliteit en comfort van het rijden wordt vergroot. De benzinetank ligt voor in het frame, onder de treeplank, waardoor er een perfecte balans van het zwaartepunt ontstaat.

Verder beschikt de Kymco New Like over full LED verlichting, voor- en achter schijfremmen en een USB-poort in het handschoenenkastje.

De Kymco New Like kopen?

Geïnteresseerd geraakt in deze prachtige retro scooter? Bestel hem dan direct in onze webshop of kom kijken in ons mooie scooter centrum in Leiderdorp en laat u overtuigen! Wij verwelkomen u graag.

De Kymco New Like is leverbaar in 25km en 45km uitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Benzine

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Kymco