Kymco Agility FR 12 inch

2298.00

Categorieën: , , , ,

2298,00

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , , , ,
Lease aanvraag

Beschrijving

Kymco Agility ontwerp

De Kymco Agility 12″ is het model bij uitstek voor het snelle stadswerk. Maar ook lange afstanden schuwt deze allround scooter niet.

Deze FR uitvoering heeft een 3cm verhoogde stuurkap wat resulteert in meer beenruimte en een betere zit voor de wat langere mensen. Tevens is de positie van de sleutel veranderd, zodat er niet meer met de knie tegen de sleutel aangestoten kan worden.

Het model is verder standaard voorzien van een overzichtelijk dashboard en halogeen verlichting. Wat het remgebruik betreft zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo’n kort mogelijke remweg.

Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen en mocht dit niet voldoende zijn is het monteren van een origineel windscherm en beenkleed mogelijk.

Al jaren vertrouwd

Kymco maakt voor de Agility 12″gebruik van een zeer fraaie 4-takt motorblok, dat bekend staat om zijn geringe emissie en een laag brandstof verbruik.

Deze scherp geprijsde alleskunner is buiten een perfecte reisgenoot voor de woon-werker, ook een praktische scooter voor bedrijven. Of men er nou mee wil bezorgen of hem in wil zetten als lesvoertuig, de Kymco Agility 12″ is van alle markten thuis.

Ervaar de Kymco Agility 12″ en laat u verbazen over zijn praktische kanten.

Kymco Agility kopen of eerst proefrijden

Geïnteresseerd geraakt in de Kymco Agility als no nonsense scooter? Bestel hem dan direct in onze webshop of kom kijken in ons mooie scooter centrum in Leiderdorp en laat u overtuigen! Wij verwelkomen u graag.

De Kymco Agility 12″ is leverbaar in 25km en 45km uitvoering. Daarnaast hebben we ook de Kymco Agility 16 inch.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Benzine

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Kymco