Kymco Agility 12 FR E4 met een lang zadel

Kymco Agility 12 FR E4 met een lang zadel

1499.00

Categorieën: , , , ,

1499,00

Op voorraad

Categorieën: , , , ,
Lease aanvraag

Beschrijving

De Kymco Agility 12″ is het model bij uitstek voor het snelle stadswerk. Maar ook lange afstanden schuwt deze allround scooter niet.

Deze FR uitvoering heeft een 3cm verhoogde stuurkap wat resulteert in meer beenruimte en een betere zit voor de wat langere mensen. Tevens is de positie van de sleutel veranderd, zodat er niet meer met de knie tegen de sleutel aangestoten kan worden.

Kymco maakt voor de Agility 12″gebruik van een zeer fraaie 4-takt motorblok, dat bekend staat om zijn geringe emissie en een laag brandstof verbruik.

Het model is verder standaard voorzien van een overzichtelijk dashbord en halogeen verlichting. Wat het remgebruik betreft zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo’n kort mogelijke remweg.

Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen en mocht dit niet voldoende zijn is het monteren van een origineel windscherm en beenkleed mogelijk.

Ervaar de Kymco Agility 12″ en laat u verbazen over zijn praktische kanten.

Deze scherp geprijsde alleskunner is buiten een perfecte reisgenoot voor de woon-werker, ook een praktische scooter voor bedrijven. Of men er nou mee wil bezorgen of hem in wil zetten als lesvoertuig, de Kymco Agility 12″ is van alle markten thuis.

De Kymco Agility 12″ is leverbaar als brom- en snoruitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Benzine

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Kymco

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kymco Agility 12 FR E4 met een lang zadel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.