Als u op zoek bent naar een goede maar betaalbare scooter, dan bent u op de juiste plek bij het merk Kymco. Al vele jaren is dit merk actief als het gaat om het vervaardigen van onderdelen voor motors, scooters en brommers. Het merk staat al jaren in de top van de populairste merken in Nederland. Dit hebben ze te danken aan de kwaliteit, betrouwbaarheid, design en de prijs. Als u op zoek bent naar een kwalitatieve scooter voor een mooie prijs, ga dan voor een Kymco.

Diverse modellen

Bij Bromfietscentrum hebben we diverse modellen scooters van het merk Kymco. Denk hierbij aan de nieuwste Agility S, Agility 16+, New Like, New People S en New Super 8 R.

De New Like is een retro Kymco scooter die erg mooi is afgewerkt en voorzien van fraaie details zoals velgen met een gepolijste zijrand, digitaal dashboard en een handschoenenvakje met USB-aansluiting! Als u op zoek bent naar een scooter waar u makkelijk vele kilometers op kunt rijden, dan is de Kymco New People echt wat voor u. De extra grote wielen van 16 inch zorgen voor een fijne wegligging en hij is uitgevoerd met LED verlichting en een USB aansluiting.

De New Super 8 R van Kymco is een scooter die er sportiever uitziet dan de meeste scooters die u tegenwoordig tegenkomt. Dus bent u op zoek naar een stoere scooter die niet de hoofdprijs kost? Ga dan voor de New Super 8 R.

Kymco bij Bromfietscentrum

Als u een Kymco scooter wilt kopen, dan bent u aan het juiste adres bij Bromfietscentrum. Naast de verkoop van scooters zijn wij ook in te schakelen voor reparatie en onderhoud aan uw scooter en voor de inkoop van uw oude scooter. Wij zijn dus hét scooter centrum waar u voor alles terecht kunt, van Kymco scooters tot onderhoud en reparatie van uw scooter. Kom langs in de winkel om alle modellen te bekijken of bestel direct uw nieuwe scooter in onze webshop.

Toont alle 5 resultaten