Hanway is een echt bromfiets- en motoren merk. Het is een van de eerste grote fabrikanten die zijn begonnen met het ontwerpen en aanbieden van brommers met een retro uiterlijk. Iedereen kent natuurlijk de retro scooters die zijn geïnspireerd op de Vespa maar er waren maar weinig retro schakelbrommers. Hanway is hier op ingesprongen met onder meer de Hanway Raw 50. Bekijk ons assortiment brommers.

De looks

De brommers van Hanway zijn haast niet te onderscheiden van motoren. Ondanks de looks van modellen is de techniek wel met de tijd meegegaan. Zo hebben ze schijfremmen, een 4-tak motorblok, LED achterlicht, versnellingsindicator, startmotor en een zeer laag brandstofverbruik. Naast een mooie brommer is de Hanway dus ook zeer betrouwbaar.

Zuinig rijden én zelf schakelen

De schakelbrommers hebben, zoals de naam al laat blijken, handmatige versnelling. In tegenstelling tot andere scooters zal je dus zelf moeten schakelen. Als u gaat wegrijden moet u de Hanway brommer dus in de eerste versnelling zetten zetten. U doet dit door de koppeling in te knijpen en met de linkervoet de versnellingspook te bedienen. Het is allemaal niet erg moeilijk en snel te leren. Zo heb je al een beetje het gevoel alsof je echt op een moter rijdt, alleen heb je niet dezelfde snelheid.

Bovendien zorgt het 4 takt motorblok en het zelf kunnen schakelen dat u bijzonder zuinig kunt rijden. Door het toerental laag te houden kunt u brandstof besparen waardoor een verbruik van 1 op 40 te behalen is! Dat is veel zuiniger dan andere brommers.

Hanway bij Bromfietscentrum

Bij Bromfietscentrum hebben wij bij Hanway de populaire Raw 50 cafe racer. Kom langs in de winkel om de brommer te bekijken en een proefrit te maken of  bestel hem direct via onze webshop!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.