Ik ben geïnteresseerd in een nieuwe scooter. wat nu?

Het kopen van een nieuwe of gebruikte scooter is behalve erg leuk natuurlijk soms ook best spannend. Hoe weet je nu zeker of de scooter die je graag wilt kopen de juiste keuze is voor jou? Het verstandigst is om samen met ons in de winkel te kijken welk voertuig het beste bij je past. Je kunt hiervoor “gewoon” langskomen tijdens onze openingstijden maar ook een afspraak maken op een tijd of dag die jou het beste past. Wij passen ons graag aan!

En heb je onze hulp helemaal niet nodig en weet je al zeker welke scooter je wilt hebben bestel deze dan makkelijk via onze website. Om zeker te zijn dat jouw keuze ook snel geleverd kan worden is het wellicht wel verstandig om eerst even naar de actuele levertijd te informeren om teleurstelling te voorkomen.

Verkopen jullie alle merken nieuwe scooters?

Nee. Wij hebben bewust gekozen voor een beperkter assortiment nieuwe scooters. Zeker met de opkomende markt voor elektrische scooters en de nieuwe merken die erbij gekomen zijn is het voor u als koper nog lastiger geworden om de juiste keuze te maken. Door zelf in onze winkel het aanbod te vereenvoudigen helpen wij onze klanten de juiste keuze te maken en bieden wij de perfecte service voor de merken die we wel voeren.

Kan ik mijn oude scooter inruilen als ik een nieuwe scooter koop?

Ja. Bij aanschaf van een nieuwe scooter is het inruilen van een oude scooter of brommer zeker mogelijk. Wij kunnen de waarde bepalen als u er mee langs komt.

Waarom zou ik bij jullie een scooter kopen?

Een scooter kopen kan overal wel maar voor goede aftersales moet u echt bij ons zijn! Wij zijn een professionele organisatie met betrokken medewerkers die gewoon doen wat er aan u belooft wordt.
In ons scooter centrum in Leiderdorp hebben wij ons volledig gespecialiseerd in scooters en alles wat daarbij hoort. We hebben de scooters, accessoires en originele vervangingsdelen op voorraad om u snel te kunnen helpen. Toch fijn als u ons na de koop misschien weer eens nodig heeft.

Kan ik een oude scooter of snorfiets bij jullie inleveren?

Ja. Heeft u nog een bruikbare scooter of brommer staan die u niet per se wilt verkopen maar waar u wel vanaf wilt dan kunt u deze kosteloos bij ons inleveren. Het voertuig moet wel compleet zijn en voor afgifte van een vrijwaringsbewijs is een volledig kentekenbewijs erbij noodzakelijk. Bent u dit kentekenbewijs kwijt vraag dan eerst een nieuwe aan via het RDW.

Wat zijn de kosten van een scooter reparatie?

Dé vraag die misschien wel het meest wordt gesteld en veel mensen bezighoudt. Een simpel antwoord is er helaas niet. Hoewel wij dagelijks veel scooters repareren is het altijd lastig om van tevoren al te weten welke problemen we in de werkplaats gaan tegenkomen. Het handigst is om samen een maximaal budget af te spreken. Dan weten wij tot hoever we kunnen gaan en voorkomen we verrassingen achteraf.

Halen jullie kapotte scooters ook op?

Nee. Helaas bieden wij dit niet meer aan. We raden aan om een ANWB pechhulp service af te sluiten voor het geval u pech onderweg krijgt.

Hoe snel heb ik mijn scooter weer terug?

Heeft u een afspraak gemaakt dan is uw scooter nagenoeg altijd dezelfde dag weer klaar. Dit geldt ook voor niet afgesproken kleine reparaties zoals een lekke band of kapotte uitlaat. Alle andere reparaties doen we in overleg met u.

Bieden jullie ook vervangend vervoer?

Ja. U kunt kosteloos gebruik maken van een leenscooter of leenfiets. Op basis van beschikbaarheid en reserveren is mogelijk.

Waarom zou ik jullie mijn scooter laten repareren?

Scooter reparatie is waar we goed in zijn en met ruim 30 jaar ervaring binnen ons gediplomeerde en enthousiaste team is uw voertuig vanzelfsprekend in goede handen.