Faq

Waarom zou ik bij jullie een scooter kopen?

Een scooter kopen kan overal wel maar voor goede aftersales moet u echt bij ons zijn! Wij zijn een professionele organisatie met betrokken medewerkers die gewoon doen wat er aan u belooft wordt.
In ons scooter centrum in Leiderdorp hebben wij ons volledig gespecialiseerd in scooters en alles wat daarbij hoort. We hebben de scooters, accessoires en originele vervangingsdelen op voorraad om u snel te kunnen helpen. Toch fijn als u ons na de koop misschien weer eens nodig heeft.

Verkopen jullie alle merken nieuwe scooters?

Nee. Wij hebben bewust gekozen voor een beperkter assortiment nieuwe scooters. Zeker met de opkomende markt voor elektrische scooters en de nieuwe merken die erbij gekomen zijn is het voor u als koper nog lastiger geworden om de juiste keuze te maken. Door zelf in onze winkel het aanbod te vereenvoudigen helpen wij onze klanten de juiste keuze te maken en bieden wij de perfecte service voor de merken die we wel voeren.

Waarom zou ik jullie mijn scooter laten repareren?

Scooter reparatie is waar we goed in zijn en met ruim 30 jaar ervaring binnen ons gediplomeerde en enthousiaste team is uw voertuig vanzelfsprekend in goede handen.

Halen jullie kapotte scooters ook op?

Ja. Niemand vindt het leuk om kilometers met een scooter te wandelen. Dus is uw scooter stuk neem dan contact met ons op voor een oplossing.

Bieden jullie ook vervangend vervoer?

Ja. U kunt kosteloos gebruik maken van een leenscooter of leenfiets. Op basis van beschikbaarheid en reserveren is mogelijk.

Hoe snel heb ik mijn scooter weer terug?

Heeft u een afspraak gemaakt dan is uw scooter nagenoeg altijd dezelfde dag weer klaar. Dit geldt ook voor niet afgesproken kleine reparaties zoals een lekke band of kapotte uitlaat. Alle andere reparaties doen we in overleg met u.

Wat zijn de kosten van een scooter reparatie?

Dé vraag die misschien wel het meest wordt gesteld en veel mensen bezighoudt. Een simpel antwoord is er helaas niet. Hoewel wij dagelijks veel scooters repareren is het altijd lastig om van tevoren al te weten welke problemen we in de werkplaats gaan tegenkomen. Het handigst is om samen een maximaal budget af te spreken. Dan weten wij tot hoever we kunnen gaan en voorkomen we verrassingen achteraf.