Covid19 / Corona wat wel en wat niet?

Ook onze winkel heeft zich aangepast aan de Corona maatregelen. Gelukkig mag de werkplaats normaal doordraaien en kunnen wij zo een invulling aan de dag geven. Heeft u een scooter of snorfiets reparatie? Bel of mail ons dan even.

Ook het click en collect voor onderdelen loopt inmiddels. Bij ons werkt dit telefonisch of via e-mail. Een webshop hebben wij hier niet voor.

Helaas is showroombezoek nu niet toegestaan en dat maakt het voor u moeilijker om een weloverwogen keuze voor een nieuwe (elektrische) scooter te maken. Daarom komen wij in onze regio graag met geselecteerde modellen uit de showroom vrijblijvend naar u toe! Als u daar interesse in heeft neem dan contact met ons op voor een afspraak. Tevens kunt u nu via onze webshop een scooterorder plaatsen zonder gelijk af te moeten rekenen. Na ontvangst van uw order nemen wij dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor de aflevering. Hierbij kunt u ook aangeven op welke wijze u wenst te betalen.

Waarom zou ik bij jullie een scooter kopen?

Een scooter kopen kan overal wel maar voor goede aftersales moet u echt bij ons zijn! Wij zijn een professionele organisatie met betrokken medewerkers die gewoon doen wat er aan u belooft wordt.
In ons scooter centrum in Leiderdorp hebben wij ons volledig gespecialiseerd in scooters en alles wat daarbij hoort. We hebben de scooters, accessoires en originele vervangingsdelen op voorraad om u snel te kunnen helpen. Toch fijn als u ons na de koop misschien weer eens nodig heeft.

Verkopen jullie alle merken nieuwe scooters?

Nee. Wij hebben bewust gekozen voor een beperkter assortiment nieuwe scooters. Zeker met de opkomende markt voor elektrische scooters en de nieuwe merken die erbij gekomen zijn is het voor u als koper nog lastiger geworden om de juiste keuze te maken. Door zelf in onze winkel het aanbod te vereenvoudigen helpen wij onze klanten de juiste keuze te maken en bieden wij de perfecte service voor de merken die we wel voeren.

Kan ik mijn oude scooter inruilen als ik een nieuwe scooter koop?

Ja. Bij aanschaf van een nieuwe scooter is het inruilen van een oude scooter of brommer zeker mogelijk. Wij kunnen de waarde bepalen als u er mee langs komt.

Kan ik een oude scooter of snorfiets bij jullie inleveren?

Ja. Heeft u nog een oude scooter of brommer staan welke weinig of geen waarde meer heeft dan kunt u deze kosteloos bij ons inleveren. Het voertuig moet wel compleet zijn en voor afgifte van een vrijwaringsbewijs is een volledig kentekenbewijs erbij noodzakelijk. Bent u dit kentekenbewijs kwijt vraag dan eerst een nieuwe aan via het RDW.

Halen jullie kapotte scooters ook op?

Ja. Niemand vindt het leuk om kilometers met een scooter te wandelen. Dus is uw scooter stuk neem dan contact met ons op voor een oplossing.

Waarom zou ik jullie mijn scooter laten repareren?

Scooter reparatie is waar we goed in zijn en met ruim 30 jaar ervaring binnen ons gediplomeerde en enthousiaste team is uw voertuig vanzelfsprekend in goede handen.

Hoe snel heb ik mijn scooter weer terug?

Heeft u een afspraak gemaakt dan is uw scooter nagenoeg altijd dezelfde dag weer klaar. Dit geldt ook voor niet afgesproken kleine reparaties zoals een lekke band of kapotte uitlaat. Alle andere reparaties doen we in overleg met u.

Wat zijn de kosten van een scooter reparatie?

Dé vraag die misschien wel het meest wordt gesteld en veel mensen bezighoudt. Een simpel antwoord is er helaas niet. Hoewel wij dagelijks veel scooters repareren is het altijd lastig om van tevoren al te weten welke problemen we in de werkplaats gaan tegenkomen. Het handigst is om samen een maximaal budget af te spreken. Dan weten wij tot hoever we kunnen gaan en voorkomen we verrassingen achteraf.

Bieden jullie ook vervangend vervoer?

Ja. U kunt kosteloos gebruik maken van een leenscooter of leenfiets. Op basis van beschikbaarheid en reserveren is mogelijk.