Ecooter ET3 elektrische scooter

Ecooter ET3 elektrische scooter

2089.00

2089,00

Op voorraad

Lease aanvraag

Beschrijving

Ecooter ET3

Met zijn budget vriendelijke prijs maakt de Ecooter ET3 elektrisch rijden mogelijk voor iedereen. Bij het ontwerpen van de Ecooter ET3 is gedacht aan zowel uiterlijk als rijeigenschappen. De Ecooter ET3 heeft een retro en hip uiterlijk, maar is ook voorzien van diverse innovatieve onderdelen om een sublieme wegligging en perfect rijgedrag te garanderen.

Derde model van Ecooter: Ecooter ET3

De Ecooter ET3 is het derde model dat Ecooter heeft uitgebracht. Zoals u misschien al heeft gezien, bestaat ook de iets kleinere Ecooter E1 en de grotere Ecooter E2. De middenmotor van de zowel de E1 als de E2 heeft een vermogen van 3000 Watt. De achterwielmotor van de Ecooter ET3 heeft een vermogen van 2000 Watt.

Comfortabel en veilig

De Ecooter ET3 is voorzien van dubbele vering aan de voor- en achterzijde. Op welk wegdek je ook rijdt, comfort is gegarandeerd met dit sterk doorontwikkelde systeem. Hiermee brengen we de ultieme rijervaring weer een stapje dichterbij.

Tevens is de Ecooter ET3 voorzien van LED verlichting en schijfremmen aan de voor- en achterzijde. Wel zo veilig!

De krachtige elektromotor van Ecooter ET3

De unieke aandrijflijn, de hub motor, zet een nieuwe standaard in de markt. Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt waardoor de motor een zeer hoog vermogen levert zonder dat hier actieradius voor in wordt geleverd. De 60V 2000W hub motor is krachtig, stil en ultracompact.

Uitneembare lithium-ion accu

De bijgeleverde lithium-ion accu kunt u eenvoudig uit de Ecooter ET3 halen en met de los bijgeleverde acculader opladen waar u maar wilt, gewoon via het normale stopcontact. Nog een van de voordelen van deze gebruiksvriendelijke elektrische scooter! Daarnaast laadt de accu erg snel op: binnen 5 uur is deze in zijn geheel opgeladen. Een lithium-ion accu is anders dan een normale accu en heeft vele voordelen. Een van deze voordelen is dat de lithium-ion accu van de Ecooter ET3 volledig onderhoudsvrij is. Daarnaast is de levensduur van de accu langer en kunt u de accu langer gebruiken tijdens uw rit op de Ecooter ET3. Een volledige opgeladen accu van de Ecooter ET geeft u 40 tot 60 kilometer rijplezier!

De Ecooter ET3 kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Ecooter ET3? Bij Ecooter Excellence dealer Bromfietscentrum Leiderdorp bent u aan het juiste adres! Bestel direct via de webshop of kom gerust even langs onze winkel om een proefritje te maken!

De Ecooter ET3 is leverbaar in 25km en 45km uitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Elektrisch

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Ecooter