Ecooter E3 elektrische scooter

Ecooter E3 elektrische scooter

2939.00

2939,00

Op voorraad

Lease aanvraag

Beschrijving

Ecooter E3

Bij het ontwerpen van de Ecooter E3 is gedacht aan zowel uiterlijk als rijeigenschappen. De Ecooter E3 heeft een robuust en degelijk uiterlijk, maar is ook voorzien van diverse innovatieve onderdelen om een sublieme wegligging en perfect rijgedrag te garanderen.

2024: Ecooter E3 geeft concurrentie het nakijken

De Ecooter E3 is het nieuwste model dat Ecooter heeft uitgebracht. Met zijn ruime zit en super goede wegligging kun je met deze Ecooter comfortabel vele veilige kilometers afleggen. Ook met twee personen. Onder het zadel – waar ook de eenvoudig uitneembare accu geplaatst is – blijft genoeg ruimte over om met gemak een helm in op te bergen wat bij veel elektrische scooters niet vanzelfsprekend is. De achterwielmotor van de Ecooter E3 heeft een vermogen van 3000 Watt en in combinatie met de 64v-45ah accu staat de Ecooter E3 wat specificaties betreft in de top van wat er in Nederland te koop is op het gebied van elektrische scooters. En dit alles ook nog eens voor een zeer scherpe prijs.

Comfortabel en veilig

De Ecooter E3 is voorzien van dubbele vering aan de voor- en achterzijde. Op welk wegdek je ook rijdt, comfort is gegarandeerd met dit sterk doorontwikkelde systeem. Hiermee brengen we de ultieme rijervaring weer een stapje dichterbij.

Tevens is de Ecooter E3 voorzien van LED verlichting en schijfremmen aan de voor- en achterzijde. Wel zo veilig!

De krachtige elektromotor van Ecooter E3

De unieke aandrijflijn, de hub motor, zet een nieuwe standaard in de markt. Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt waardoor de motor een zeer hoog vermogen levert zonder dat hier actieradius voor in wordt geleverd. De 64V 3000W hub motor is krachtig, stil en ultracompact.

Uitneembare lithium-ion accu

De bijgeleverde lithium-ion accu kunt u eenvoudig uit de Ecooter E3 halen en met de los bijgeleverde acculader opladen waar u maar wilt, gewoon via het normale stopcontact. Nog een van de voordelen van deze gebruiksvriendelijke elektrische scooter! Daarnaast laadt de accu erg snel op: binnen 5 uur is deze in zijn geheel opgeladen. Een lithium-ion accu is anders dan een normale accu en heeft vele voordelen. Een van deze voordelen is dat de lithium-ion accu van de Ecooter E3 volledig onderhoudsvrij is. Daarnaast is de levensduur van de accu langer en kunt u de accu langer gebruiken tijdens uw rit op de Ecooter E3. Een volledige opgeladen accu van de Ecooter E3 geeft u tot wel 100 kilometer rijplezier!

De Ecooter E3 kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Ecooter E3? Bij Ecooter Excellence dealer Bromfietscentrum Leiderdorp bent u aan het juiste adres! Bestel direct via de webshop of kom gerust even langs onze winkel om een proefritje te maken!

De Ecooter E3 is leverbaar in 25km en 45km uitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Elektrisch

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Ecooter