Ecooter E2 elektrische scooter

Ecooter E2 elektrische scooter

3089.00

3089,00

Op voorraad

Lease aanvraag

Beschrijving

Ecooter E2

Bent u bereidt om een stapje hoger te gaan in de elektrische scooterwereld? Maak kennis met de Ecooter E2: dé elektrische scooter in de huidige elektrische scootermarkt. Houdt u van een scooter met een modern en een futuristisch design, die binnen enkele seconden op zijn topsnelheid zit? Dan is de Ecooter E2 perfect voor u! Met dank aan zijn ronde en aerodynamische vormgeving is het een eyecatcher op de weg. Ziet u uzelf op de Ecooter E2 rijden en wilt u meer informatie? Lees dan gerust verder.

Tweede model van Ecooter: Ecooter E2

De Ecooter E2 is het tweede model dat Ecooter heeft uitgebracht. Zoals u misschien al heeft gezien, bestaat ook de iets kleinere Ecooter E1. De Ecooter E2 is leverbaar als snor- en bromscooter en ziet er qua design iets anders uit dan de Ecooter E1. De middenmotor van de zowel de E1 als de E2 heeft een vermogen van 3000 Watt en de motorscooter heeft een vermogen van 4000 Watt.

De Ecooter E2: Vol met gadgets

Net zoals de Ecooter E1 beschikt de Ecooter E2 ook over een aantal superleuke gadgets. De Ecooter E2 beschikt over een groot digitaal beeldscherm. Alle benodigde informatie die u nodig heeft tijdens het rijden is aanwezig. Zo beschikt het dashboard van de Ecooter E2 over een accumeter, kilometerteller en een snelheidsmeter. Met dank aan zijn moderne uitstraling is het een dashboard waar u absoluut mee kunt pronken. Daarnaast kunt u gebruik maken van de moderne schakelaars, waarmee u de scooter op cruise control kunt zetten. Dit biedt extra comfort en gemak tijdens het rijden. Door op de reverse knop te drukken kunt u de scooter in zijn achteruit zetten. De alarmlichten zullen knipperen zodra u achteruit rijdt.

Last but not least: keyless-control. Met de intelligente afstandsbediening heeft u de volledige controle over de Ecooter E2. Zo kunt u tot op wel 20 meter afstand de scooter aan- en uitzetten en het zadel opendoen!

De krachtige elektromotor van Ecooter E2

De elektrische motor van de Ecooter E2 is één van de belangrijkste onderdelen, want zonder een motor kan er ook niet gereden worden. Met een vermogen van 3000 Watt, wat gelijk staat aan 3kW, is dit een van de krachtigste die op dit moment geleverd wordt. De elektromotor zit centraal geplaatst onder de treeplank. Dit zorgt voor een verhoging van de stabiliteit door de goede gewichtsverdeling. En omdat de elektromotor onderhoudsvrij is heeft u er ook geen omkijken naar!

Uitneembare lithium-ion accu

De bijgeleverde lithium-ion accu van het merk Samsung kunt u eenvoudig uit de Ecooter E2 halen en met de los bijgeleverde acculader opladen waar u maar wilt, gewoon via het normale stopcontact. Nog een van de voordelen van deze gebruiksvriendelijke elektrische scooter! Daarnaast laadt de accu erg snel op: binnen 5 uur is deze in zijn geheel opgeladen. Een lithium-ion accu is anders dan een normale accu en heeft vele voordelen. Een van deze voordelen is dat de lithium-ion accu van de Ecooter E2 volledig onderhoudsvrij is. Daarnaast is de levensduur van de accu langer en kunt u de accu langer gebruiken tijdens uw rit op de Ecooter E2. Een volledige opgeladen accu van de Ecooter E2 geeft u 60 tot 80 kilometer rijplezier!

De Ecooter E2 kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Ecooter E2? Bij Ecooter Excellence dealer Bromfietscentrum Leiderdorp bent u aan het juiste adres! Een mooier, moderner, futuristischer en comfortabeler elektrische scooter gaat u niet kunnen vinden! Bestel direct via de webshop of kom gerust even langs onze winkel om een proefritje te maken!

De Ecooter E2 is leverbaar in 25km en 45km uitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Elektrisch

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Ecooter