Ecooter E1 elektrische scooter

Ecooter E1 elektrische scooter

1999.00

1999,00

Uitverkocht

Lease aanvraag

Beschrijving

Uitverkocht en niet meer leverbaar!

Ecooter E1

Stap in de wereld van de toekomstige scooters en maak kennis met de Ecooter E1! De Ecooter E1 heeft een modern en futuristisch uiterlijk. Deze elektrische scooter heeft een ontwerp uit de toekomst en lijkt uit een sci-fi film te zijn gekomen. De E1 van Ecooter is een praktische scooter, heeft verschillende gadgets, een goede accu en een krachtige elektromotor. Wilt u overstappen naar een futuristische elektrische scooter vol met gadgets? Kies dan voor de Ecooter E1!

Over de Ecooter E1: vol met gadgets

De Ecooter E1 beschikt over een groot digitaal beeldscherm, waarin het accupercentage en de snelheid duidelijk staan weergeven. Alle benodigde informatie die u nodig heeft tijdens het rijden is aanwezig. Daarnaast hebben de knoppen en de schakelaars een futuristisch uiterlijk. Ook kunt u gebruik maken van de cruisecontrol. Met slechts één druk op de knop activeert u deze functie. Zo kunt u gemakkelijk en met veel comfort van A naar B rijden. Het is ook mogelijk om achteruit te rijden met de Ecooter E1, door op de reverse knop te drukken. Zodra u achteruit gaat rijden, gaan de alarmlichten knipperen.

De Ecooter E1 beschikt over een kleine opbergruimte onder de buddyseat. Hierin kunt u eenvoudig uw kettingslot meenemen. Voor het opbergen van bijvoorbeeld een helm is er als extra optie een originele topkoffer leverbaar. Wel in de kleur van de scooter! Tot slot krijgt u bij uw Ecooter E1 een afstandsbediening meegeleverd, die een aantal leuke functies heeft. Natuurlijk om het ingebouwde alarmsysteem mee te activeren maar tevens kunt u met de afstandsbediening van de Ecooter E1 de scooter ook aan- en uitzetten. Zo kunt u rijden zonder de contactsleutel te hoeven gebruiken. Nog een extra functie biedt de mogelijkheid om uw zadel op afstand te openen, tot op wel 20 meter afstand!

Een krachtige elektromotor

De elektromotor van de Ecooter E1 is één van de belangrijkste onderdelen en net als de accu volledig onderhoudsvrij. Met een vermogen van 3000 Watt, wat gelijk staat aan 3kW, is dit een van de krachtigste die op dit moment geleverd wordt. De elektromotor zit centraal geplaatst onder de treeplank. Dit zorgt voor een verhoging van de stabiliteit door de goede gewichtsverdeling. In combinatie met een relatief korte wielbasis is de Ecooter E1 ook nog eens uiterst wendbaar in de stad.

Uitneembare lithium-ion accu

De bijgeleverde lithium-ion accu van het merk LG kunt u eenvoudig uit de Ecooter E1 halen en met de los bijgeleverde acculader opladen waar u maar wilt, gewoon via het normale stopcontact. Nog een van de voordelen van deze gebruiksvriendelijke elektrische scooter! Daarnaast laadt de accu erg snel op: binnen 5 uur is deze in zijn geheel opgeladen. Een lithium-ion accu is anders dan een normale accu en heeft vele voordelen. Een van deze voordelen is dat de lithium-ion accu van de Ecooter E1 volledig onderhoudsvrij is. Daarnaast is de levensduur van de accu langer en kunt u de accu langer gebruiken tijdens uw rit op de Ecooter E1. Een volledige opgeladen accu van de Ecooter E1 geeft u 50 tot 60 kilometer rijplezier!

De speciale voorwielophanging van de Ecooter E1

Waarom is de voorwielophanging van de Ecooter E1 speciaal? Voorheen was Vespa de enige met een mono-arm voorwielophanging, maar nu beschikt de Ecooter E1 ook over een mono-armvoorwielophanging. De voorwielophanging zorgt voor extra comfort tijdens het rijden, omdat het een zeer goede vering is. En met schijfremmen in zowel het voor- als het achterwiel sta je ook nog eens in no time stil!

De Ecooter E1 kopen?

Bent u geïnteresseerd in de Ecooter E1? Bij Ecooter Excellence dealer Bromfietscentrum Leiderdorp bent u aan het juiste adres. Een mooiere, modernere, meer futuristische en een comfortabele elektrische scooter gaat u niet vinden! Bestel direct via de webshop of kom gerust even langs onze winkel om een proefritje te maken!

De Ecooter E1 is leverbaar in 25km en 45km uitvoering.

Extra informatie

Categorie

Nieuw

Soort

Elektrisch

Uitvoering

Bromfiets, Snorfiets

Merk

Ecooter