Als je op zoek bent naar een BTC scooter of brommer, dan ben je bij Bromfietscentrum aan het juiste adres. Wij hebben diverse modellen van BTC waarvan de populairste de Riva 1 is. Maar ook de Hanway is onderdeel van BTC. Als je op zoek bent naar een goedkope scooter, dan ben je op het juiste adres bij de modellen van BTC.

Populairste modellen

De populairste BTC scooter is de Riva. Deze scooter heeft een design die sterk is geïnspireerd door Vespa, maar dan voor een lagere prijs. Van de Riva hebben wij ook de Luxury editie. Zoals de naam al doet vermoeden is deze scooter van BTC luxer dan de standaard Riva. Dit uit zich in een sportief windscherm, een klapdrager en een zadel dat in twee delen is gesplitst.

Over BTC

BTC scooters is al meer dan 10 jaar een bekende naam als het gaat om het importeren van scooters in de Benelux. Het assortiment van BTC is zeer ruim en heeft modellen voor iedereen. De scooters worden enkel met moderne 4-takt motoren waardoor ze voldoen aan de strengste emissie-eisen. Meer weten? Kom de modellen bekijken in onze winkel.

BTC scooter bij Bromfietscentrum

Bij Bromfietscentrum kunt u terecht voor het kopen van uw nieuwe BTC scooter. Maar ook hebben wij occasions van diverse merken en doen wij ook aan inkoop en reparatie. Bromfietscentrum is dus de totaalaanbieder als het gaat om diensten rondom scooters, waaronder de modellen van BTC. Bestel uw nieuwe scooter online of kom langs in onze winkel.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.