AGM scooter kopen?

AGM is een zeer bekend en gewaardeerd merk als het gaat om snorscooters en bromscooters. Ze bieden zowel elektrische scooters zoals de AGM Goccia als moderne benzine scooters zoals de AGM VX50. Daarnaast zijn de modellen zeer gunstig geprijsd voor de kwaliteit die u ervoor terug krijgt. Wist u ook dat Ecooter een dochtermerk is van AGM? Ook die elektrische scooters zijn van de kwaliteit die u van AGM gewend bent. Bekijk ons assortiment met AGM scooters.

Innovatieve technieken

De scooters van AGM worden voorzien van de nieuwste technieken. Zo zijn de scooters die rijden op benzine voorzien van een moderne, zuinige en efficiënte 4-takt motor met elektronische CDI ontsteking. Mocht er toch wat mis zijn? De onderdelen van AGM scooters zijn altijd goed te verkrijgen dus we kunnen dit bij Bromfietscentrum gewoon verhelpen!

Diverse modellen

Bij Bromfietscentrum hebben we diverse modellen uit het assortiment AGM scooters. Zo is de VX50 een van onze populairste scooters. Het design van deze scooter is overduidelijk geïnspireerd door de bekende Vespa scooters. Alleen betaal je bij AGM geen Vespa prijzen en krijgt u ook nog eens een injectie motorblok die uitmuntende prestaties laat zien.

Een ander model dat wij hebben is de AGM Goccia. Deze budget elektrische scooter is een waardige vervanger als u op zoek bent naar een nieuwe scooter na bijvoorbeeld een Tomos. De Goccia heeft een bereik van 60 kilometer en is daarom de ideale stadscooter.

Als laatste hebben we nog de AGM Supreme. Deze retro scooter heeft een elegant en chique maar toch sportief uiterlijk. Als u op zoek bent naar een retro scooter die er net wat anders uitziet dan de standaard retro scooter, ga dan voor de AGM Supreme.

AGM scooter kopen bij Bromfietscentrum

Bij Bromfietscentrum kunt u verschillende modellen AGM scooters kopen. U kunt bij ons ook terecht voor de verkoop van uw scooter maar ook ter reparatie. Komt u langs om een proefrit te maken of om uw nieuwe scooter van AGM te bekijken?

Toont alle 2 resultaten