AGM scooter kopen?

AGM is een zeer bekend en gewaardeerd merk als het gaat om snorscooters en bromscooters. Ze bieden zowel elektrische scooters zoals de populaire AGM Goccia als moderne benzine scooters zoals de AGM VX50. Daarnaast zijn de modellen zeer gunstig geprijsd voor de kwaliteit die u ervoor terug krijgt. Wist u dat Ecooter ook onderdeel is van de AGM groep? Ook die elektrische scooters zijn van de kwaliteit die wij van AGM gewend zijn. Bekijk ons assortiment met AGM scooters.

Innovatieve technieken

De scooters van AGM worden voorzien van de nieuwste technieken. Zo zijn de scooters die rijden op benzine (E5 98) voorzien van een moderne, zuinige en efficiënte 4-takt injectie motor. En mocht er toch wat mis zijn? De onderdelen van AGM scooters zijn altijd goed te verkrijgen dus we kunnen dit bij Bromfietscentrum gewoon verhelpen!

Diverse modellen

Bij Bromfietscentrum hebben we diverse modellen uit het assortiment AGM scooters. Zo is de VX50 een van onze populairste scooters. Het design van deze scooter is overduidelijk geïnspireerd door de bekende Vespa scooters. Alleen betaal je bij AGM geen Vespa prijzen en krijgt u ook nog eens een injectie motorblok die uitmuntende prestaties laat zien.

Een ander model dat wij hebben is de AGM Goccia. Deze budget elektrische “bromfiets” is een waardige vervanger van bijvoorbeeld een Tomos. De compacte AGM Goccia heeft een bereik van 50-75 kilometer en is daarom de ideale stadscooter.

AGM scooter kopen bij Bromfietscentrum

Bij Bromfietscentrum kunt u verschillende modellen AGM scooters kopen. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw scooter of voor reparatie. Komt u langs om een proefrit te maken of om uw nieuwe scooter van AGM te bekijken?

Toont alle 4 resultaten